miércoles, 6 de febrero de 2008

El Comisari


La figura del comisari és difícil de definir. Es complexa i alhora molt ambigua, pero en el ampli camp de l'art , és el comisari el que dona sentit a las compres de le poderoses institucions, i sovint s'encarrega dels textos i els actes de es recepcions de les exposicions.


Happy family , es un projecte de Rafael G. Bianochi del que ha tingut com a comisari a David Armengol, i que es pot trobar al caixafòrum de montcada. Es tracta d'una obra d'art contemporàni present.


Tenin com a premisa el seu nom....la veritat és en spot fer pensar en moltes coses......

Ens podem posar malalats per culpa de les noves tecnologies?


Amb les noves tecnologies les noves patologies. I és que sense donar-nos compte ens estem començçant a tonrar adictes a això d'arribar a casa i obrir l'ordinador per mirar el correo i de tenir la seguretat i l'hàbit de que podrem buscar qualsevol informació que volguem a través d'internet.

Però després ens poden passar coses, com que tinguem una lessió crónica a les mans, una tendintis per culpa del mouse. No cal no?

Augmentar la realitat

La pregunta és: Arriabarà algun dia en que l'usuari no podra apreciar les dieferències entre el món real i el món virtual que preten augmentar la realitat??
La meva resposta és: No, ho això espero... la vida real té moltes coses que no haurien d'existir però també en té d'altres que permeten que existim.

All I Need. Air.
http://www.youtube.com/watch?v=YkgfmWfJ11s

software social

Les comunitats online ja són una realitat i formen part de la nostra vida més quoutidiana. Blogger n'es un exemple però el que podriem dir que està més de moda avui en dia es El Facebook, que permet que desde qualsevol punt del món puguis crear.te una conte i compartir jocs i moltes més activitats amb la resta dels usuaris.
Es una comunitat perfecte per mantenir conexions amb gent propera o amb la qui mantenim una amistat però que viuen lluny del nostre estorn.
Es una bona manera de manterir el contacte , per exemple en el meu cas m desprès de l'erasmus!

el bioart

El bioart utlitza la tecnologia com un mitjà per expressar-se. L'artista utilitza com a eines i suports artístics els materials orgànics; gens, ADN, pell humana......

Aquesta forma d'art planteja moltes questions ètiques i morals que avui en dia causen polèmica, l'exmple més famós el trobem en Eduardo Kac, l'artista més representatiu d'aquest moviement i que va inventar un conill floresencent. Increible però cert, aquí en teniu la prova